Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Ειδικό Νηπιαγωγείο Αγρινίου «Μαρία Δημάδη», έχει πολύ μεγάλη προσφορά και καλύπτει σημαντικές ανάγκες των παιδιών με ειδικές ανάγκες στην περιοχή. Στο κτίριο που φιλοξενεί τα παιδιά, στον Πεζόδρομο Μανδηλαρά στο κέντρο του Αγρινίου, απαιτείται εξοπλισμός (π.χ. ράμπα αμαξιδίων κ.α.), για την εξυπηρέτηση των μαθητών.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θέλοντας να συνδράμει στο σημαντικό έργο που επιτελείται στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Ειδικό Νηπιαγωγείο Αγρινίου «Μαρία Δημάδη», καλεί τους φιλάθλους της να βοηθήσουμε τα παιδιά να αποκτήσουν αυτό που χρειάζονται.

Απευθυνθήκαμε σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ή έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ζητώντας να προσφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα για τη διενέργεια δημοπρασίας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το σκοπό αυτό. Δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία και την αγάπη τους στα παιδιά, ανταποκρίθηκαν άμεσα.
Θα δημοπρατηθούν:
1. Γιώργος Θεοδωρίδης: Φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με την υπογραφή του

Η τιμή εκκίνησης κάθε προσφοράς είναι 50 δολάρια USA. Μπορείτε να παρακολουθείται την εξέλιξη της δημοπρασίας (γίνεται μέσω του ebay) από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.panetolikos.gr. Η δημοπρασία ολοκληρώνεται δέκα (10) ημέρες μετά την έναρξή της.

*Στις επόμενες μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η συλλογή με τις φανέλες και θα προστίθενται και καινούρια κομμάτια.