Περισσότερα από 3.000 δωρεάν διπλά εισιτήρια για παιδιά και γονείς σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της αγωνιστικής περιόδου

Την αγαπημένη τους ομάδα θα μπορούν να απολαύσουν από την Κερκίδα ΟΠΑΠ χιλιάδες μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Ο ΟΠΑΠ, διαχρονικός αρωγός του αθλητισμού και των αξιών του, δημιουργεί παιδική κερκίδα σε  οκτώ γήπεδα ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, για 50 μικρούς φιλάθλους ηλικίας έως 12 ετών μαζί με τους ενήλικους συνοδούς τους. Στην Κερκίδα ΟΠΑΠ θα γίνονται δραστηριότητες σχεδιασμένες αποκλειστικά για εκείνους και θα δίδονται αναμνηστικά δώρα. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κλήρωση ώστε ένας τυχερός ανά αγώνα να συνοδεύσει τους παίκτες της ομάδας κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κερκίδα ΟΠΑΠ είναι:

  • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
  • Μπάσκετ: ΑΕΚ ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ

Πρώτη Κερκίδα ΟΠΑΠ στο Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

Η επίσημη έναρξη για την παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ θα γίνει στο μπάσκετ και τον κορυφαίο αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα, στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, για τη Euroleague. Στη συνέχεια, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, η Κερκίδα ΟΠΑΠ θα υποδεχθεί τους μικρούς φίλους και τους συνοδούς τους στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ζιελόνα Γκόρα για τη Basketball Champions League, και τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, για τον δεύτερο γύρο της Α1.

Στο ποδόσφαιρο, οι μικροί φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από την Κερκίδα ΟΠΑΠ τους αγώνες της Super League. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, μπορούν να δουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό και τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ.

Δηλώστε συμμετοχή – ξεκινά η κλήρωση των προσκλήσεων για την Κερκίδα ΟΠΑΠ

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή των μικρών φίλων στην Κερκίδα ΟΠΑΠ έχει ξεκινήσει και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους στο www.kerkidaopap.gr. Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι έξι ήμερες  πριν την έναρξη κάθε αγώνα και στη συνέχεια, ακολουθεί η κλήρωση για τις 50 διπλές προσκλήσεις.

  

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

 

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

 

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr